Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Sabtu, 22 April 2017

My Feedback : Peripera Lip Tint

Assalamualaikum and haiii !!

Okay, siapa yang pernah baca blog Biha pasal Peripera Lip Tint sebelum ni mesti nak tahu an feedback Biha macam mana ? Tak ee ? Hahahaha. Tipu la tu... padahal nak tahu an ?

First time Biha pakai memang kering bibir.
Lepas tu Biha lapis dengan Lip Balm pula. Pelik an ?
And that time, Biha try pakai macam ala-ala korea. Perghhh, tak sesuai langsung !
Macam pucat lesi pula sebab luar bibir tu tak berwarna. Hahahaha.

So selepas mencuba macam mana teknik nya,
Akhirnya, Biha da jumpa !

1st step !
Pakai Lip Balm dulu.

2nd step !
Pakai PeriPera Lip Tint kesemua bibir.

The result !
Look neutral.

Okay, sebab bibir kita ni halus je kena pakai semua, xboleh ala-ala korea.
Sob ! Sob ! Sob ! T_T

Question And Answer :

Q : Tahan lama ke x ?
 A : Bagi Biha boleh la selama mana kita tak basuh mulut tu, selagi tu la ada.

Q : Bibir menggelupas tak ?
A : Takkkk, seriusly tak jika korang apply lip balm dulu.

Q : Recommended tak ?
A : Yes !

*maaf, gambar Biha tak sempat nak ambil la. Buzy praktikal tak menyempat pun nak selfiee. Heeee...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG