Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Khamis, 25 September 2014

Semua harga barang naik .



Assalamualaikum.

Hai semua, serius aku dah lama aku xupdate blog ni.
Entah ar, rindu tu rindu cuma kalau nak post entry dlm blog ni mesti aku kena buka lappy dulu.
Argh malas la wei..
Sekarang ni handphone pun da penat nak layan.
Wechat, wassap, twitter and Insta. So kesian dekat blog aku ni,

Ok pasal tajuk tu aku rasa macam tertekan la juga an. Semua barang da naik.
Yang terkejutnya masa aku nak beli komik 2 hari yang lepas dekat 7E.

Hajatnya nk tgk sinopsis, and tgk harga ! Woiiit !!
Mahal giler !
Biar betik ??
RM 10.00 ??
Terkejut sgt2. Dulu drpd RM 6.50 kepada RM 7.50 aku rasa leh tahan lg.
Tapi ni RM 10.00 ??

Okay, so jap lg nak beli tu mungkin fikir2 la dulu.
Life as student ni faham2 la.. makan pun lepas2 jer... k bye.. sedih sebenornya...
Buku komik aku dah mahal... sob... sob... sob...

And harga roti pun da naik. Dulu RM 2.60 jer tp sekarang da RM 3.00 .
Nanti aku umur 20-an entah2 lagi mahal.

Satu jer aku nak nasihat. Belajar la or kerja la rajin2.
Nanti susah hidup.

Salam sayang,
Student life