Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Ahad, 30 Mac 2014

BEN is BACK !!

Assalamualaikum uoalls !!!!
Aku ada berita sensasi ! :muah:

Korang kenal x Ben Wong ??? :cute:
Pelukis komik - The Fishes - Le Gardenie - Fatal Chaos - Innocent - Naive -

    
    
    
  

Argggghhhhh !!!! Aku xsangka betol tau jumpa komik dia tadi !! Terus beli !! :kawaii:
Serius aku rindu nak tengok lukisan dia ! Boleh dikatakan semua koleksi Ben aku beli cuma Fatal Chaos jer xde. . . hehehe . . .


Title : Te@marĂ© Volume 1
by : Ben 
Sinopsis :
" Kisah suka duka kehidupan remaja… Colin meminati Hana sejak kali pertama bersua di perpustakaan. Titik perkenalan mereka membuatkan Ryder cemburu lalu tercetus pergaduhan antara Ryder dan Colin. Bagaimana agaknya nasib Colin? Tercapaikah impian Colin untuk bersama Hana? Apa pula kaitan antara Mia, Colin dan Ryder? Ben kembali menghiburkan peminat karyanya! "

Hurm . . . dulu2 masa dapat tau Ben hilang dari dunia gempak starz sedih giler tau x . . . :cry:
Hilang sudah pelukis kegemaran kesayangan aku tau x . . . hurm . . . tapi hari ni aku happy giler bila nampak buku ni tapi :bravo: . . . . .  aku xbaca lagi tau x ? Hehehe . Sebab aku sedang exam sekarang ni so aku tahan dulu sehingga 2 minggu ni .

Nanti balik rumah ni aku baca puas2 sambil hayatinya . . . .  Ah, xsabarnya !!!

Ni antara lukisan yg ada dalam komik2 beliau :

  <<-- Kiwi masa kanak-kanak ( L.G )

<<--Apple ! Cantik kan dia ? ( L.G )

 <<-- Mr. Cool dalam The Fishes memang cool la bro !

K la tu jer ceritanya ! So jangan lupa dapatkannya di pasaran !! Hanya RM 8.50 untuk di Semenanjung Malaysia . K bye !!!
Nak study pulak . . . :yummy:

Jumaat, 28 Mac 2014

Wait for me Oh Cuti SEMESTER !!!!

Assalamualaikum blogger sekalian ! :face18:

Alahai, berhabuknya blog aku ni kan ? Fuh ! Fuh . . . *tiup habuk di laptop sikit
Hahaha. Adakah aku sedang melawak ? :what:
Yup ! Betol tu. Haha . Tak kelakar eh ? okay, whatsever lah . . . cedih tau ! :I hate You:

Okay, sebenarnya aku sedih . Sedih pasai apa ??
Urmmm . . . sedih pasai blog aku ni la . Nak delete sayang . Nak hidup pun macam nyawa-nyawa ikan . . . tapi busy + xde story nak cerita la . Kesian kan ? Hurm . . .  cedih . . .
So, terus lah bertahan jugak . . .

Okay ni macam dah lari tajuk . Actually, sekarang ni aku dah final exam . Two papers dah berlalu, tinggal 3 papers lagi . Huhhhh . . . bertahan Nabihah ! Bertahan ! Kejap je lagi . . .
Lepas habis exam ni, Insya-Allah jumpa kawan2 pula ! Pergi date dengan diorang ! EEEEeeeee . . .  xssabar noh . . . rindu korang :face9:



Owh, bulan ni juga ada kenduri yang bakal diadakan di rumah aku.
 Hehehe . Eh, jap ! Siapa yang kahwin ? Aku kah ? 
To be continued . . . . . . . :yummyy:

Hahaha. Okay, tu jer . . . kemungkinan kecik , aku and the roomate akan pergi jogging sekiranya kerajinan melanda demi melepaskan stress . Hahaha . Atau kemungkinan besar stay di bilik guling2 macam tenggiling ! Hahaha . Okay , see u later ! :like: