Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan My Travel

Isnin, 31 Disember 2018

'Be Kind To People'

Assalamualaikum,

Aku sangat suka dengan satu quote ni..

"When you are kind to others, it not only changes you, it changes the world." - Harold Kushner

Betul la kata-kata tu apabila kita baik pada orang, bukan kita je yang berubah tapi dunia turut berubah which is mean people around you get affected too. 

Alhamdulillah, sepanjang bekerja. I get to know a lot of people which is different in attitude. So ni membuatkan kehidupan kita unik ! Sepanjang aku bekerja di unit Sistem Pendispensan Ubat Bersepadu (SPUB) ni aku terima banyak hadiah and praise from practical student. Kak Bie pom nak berterima kasih pada korang juga sebab banyak membantu Kak Bie selama korang attach di unit SPUB ni.. 






Kepada anak buah Kak Bie :
Terima kasih untuk pertolongan korang and this gift. Kak Bie doakan korang semua berjaya dalam kehidupan. Jangan pernah putus asa okay ! Semoga korang menjadi insan yangberjaya di dunia dan akhirat. Amin. 

*Sebenarnya ada lagi hadiah yang diberikan. Tapi xsempat nak ambil gambar.