Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Ahad, 15 September 2013

Red Robin Girl ?

Assalamualaikum guys and girls , ni aku nak upload gambar classmate aku . Maybe gambar ni dah lama tapi x la lama sangat pon . Baru 2-3 minggu yang lepas kowt . Huhuhu . 
Dari kiri : Fatin , Anis , Aku (baju kelabu) , Aneesa , Afiza , Wani dan Syakira (duduk) .

Ada kawan aku cakap , muka aku macam kacang panjang sebab pakai topi lebar macam bunga tu . Hahaha . Whatever ~ :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG