Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Sabtu, 17 September 2016

Mid Length Hairstyle And Wavy Style


Assalamualaikum ladies !! 
Hari ni sis pergi salun rambut untuk potong rambut. 
Hurmmm, sis pun da lupa bila sis last potong rambut. Huhuhu. 
So semalam sebelum pergi salun rambut sis cari gambar-gambar yang bersesuaian.
Sis xsuka rambut yang terlalu pendek maka sis amik keputusan untuk separa panjang. 
Kalau panjang sangat memang suka tapi penjagaan rambut memang extra care lah. 

Sis actually jenis yang straight hair tapi sis suka tgk jenis wavy hair nim.







Heatless Wavy Hair from Ale Martin


2 ulasan:

  1. Cantik... tahun depan nak buat rambut mcm ni.. tak tahu nak dapatkan gurl yg okay kat salon..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe, silakan.. cantik kan.. ? at least xterlalu pendek.. :)

      Padam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG