Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Ahad, 30 Oktober 2011

CONTEST HADIAH BEST by JALAL

Assalamualaikum n Hello? Masa aku mula2 buka blog aku dapat mesej dari kawan blogger ajak aku join contest ni. Hurm, nampak menarik sebab jarang kan orang nak bagi hadiah free? Hehehe. Apa2 pun jom la join! By Jalal



Syaratnya kena letak picture korang pastu hadiah yang korang nak. Macam kat bawah tu...


Rasanya gambar ni ok kut? Aku xtau nak pilih yang mana la. Hehehe

Hadiah lak aku minta cincin stainless steel.
Sebab aku suka pakai aksesori macam cincin ni.
Yang murah pun xpe asalkan design dia cantik! Hehehe...
Ok. Itu aja!

Tag My Friend


4 ulasan:

  1. thanks sebab join contest saya yang tak seberapa ni.. rajin2 lah singgah LORONG KANAN ye.. all the best

    BalasPadam
  2. dari contest yang sama... =) follow awk ea =)

    BalasPadam
  3. cOmeynyer kamu ye..hihihi..hope dpt cincin tu :)

    BalasPadam
  4. hahaha...hope2 tu dapat lar...
    kepingan sgt nak dpt cincin...

    BalasPadam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG