Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Rabu, 31 Julai 2013

Fantasi Cintaku by Fatinilam Sari Ahmad

Tajuk : Fantasi Cintaku 
Pengarang : Fatinilam Sari Ahmad
Penerbit : Buku Prima
Muka Surat : 492
Ranking by me : ✿ ( Tak Rugi Baca ! ) 

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Percintaan antara Riya dan Alam tidak mungkin akan jadi nyata. Riya seorang manusia biasa dan Megat Dewa Alam, manusia vampira yang hidup hanya pada waktu malam. Demi kelangsungan hidup insan yang disayangi mereka harus berkorban, Pengorbanan itu bukanlah sesuatu yang mudah, memusnahkan sebuah jiwa yang penuh dengan rasa cinta dan kasih sayang.Apakah mungkin Riya akan kembali menikmati cinta sejati setelah Alam meninggalkannya.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Comment : :what:

Aku tak sangka novel ni best giler . First time , aku tengok cover dia pun aku dah jatuh cinta ? Tanpa fikir panjang aku terus pinjam dengan Perpustakaan Tengku Anis , UiTM Machang . Bagus kan perpustakaan U ni ? Siap ada novel best-best lagi . Tempoh pun panjang . 2 weeks . 

Okay, bagi aku jalan penceritaan dia memang berbeza daripada yang lain . Plus, kisah cinta Riya dengan Alam memang fantasi tetapi realiti ! Huh, aku yang baca pun memang excited . And sekiranya diberi peluang aku nak pinjam balik . Hahaha ! :cute:

Al-Maklumla aku suka kisah-kisah vampire ni ! :muah: Hurm, aku pun xpandai nak hurai panjang . Tapi aku nak cakap sekali lagi yang korang tak rugi baca sekiranya korang ni berjiwa seperti aku .  :blur:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG