Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Sabtu, 31 Ogos 2013

The Master's Sun

Assalamualaikum uoalls !! 
Dah lama giler an aku xupdate blog comel and kesayangan aku ni . :I hate You: Haish, bukan apa . Aku memang ada story yang dikhabarkan tapi kekadang tu masa yang terhad, broadband slow macam ciput ! And so on lah ! And yang paling xsangka ada juga kawan classmate aku tanya, "Bie, kau dah xupdate blog kau ke?" Terharunya rasa . Thanks sbb tanya khabar dekat blog aku ni . Haaa... sekarang aku dekat rumah . Ada wi-fi . So memang faster bak turbo lah ! Jom-jom dengar aku nak story . :face15:
Masa dup tonton tv tadi, aku ternampak iklan citer korea yang terbaru . Wah, sudah la hero tu 'Husband' aku... Fuhh... memang terjerit-jerit ah ! Dah lama aku xtengok dia acting . Ah, I miss you... hahaha ! Jangan jeles k ? Sekadar hiburan ... :lol:

Ha... ni la heroine dan hero nya . . . :face12:


Nampak mistik kan ? Huhu... I Like ! :like:

Sinopsis : 

The story revolves around a woman who can see ghosts and a man who tries to protect her, and is described as a drama with horror and romantic elements infused together. Joo Joong Won (So Ji Sub) is a miserly, greedy and conceited CEO, who measures all human relationships through money. Meanwhile, Tae Gong Sil (Gong Hyo Jin) is a melancholy and tearful assistant, who is able to see ghosts after an accident and thus suffers from insomnia. She lives a very reclusive and closed-off life due to her ability. The story is being touted as “soul healing” drama that brings together very different types of people: one who can see and hear things that no one else in the world can and another who only hears and see things he wants too. As Joo Joong Won starts to believe in Tae Gong Shil’s claim of being able to see ghosts, these two people will grow together in faith and in character.

Sorry la, in English ok ? Because aku copy & paste je . Haha. Faham-faham sendirilah... aku suka sangat kalau genre drama tu Horror and Romantic :muah:! Macam Twilight !! Hehe . . Dalam Twilight aku memang sukakan watak Edward tapi lastly aku rasa Jacob pun boleh tahan . Dan aku memang suka gelaran Miss Vampire tapi at last aku reda aku ni pemanas dan terpaksa ditukar kepada Miss Werewolf pulak! :face3: Hahaha... xpe.. comel apa..:love: Ngeee... hahahaha ! Okay , that's all  . Ada lagi story. Tapi xhot la kalau cerita semuanya :P. Step by step ok !? Bye ! Assalamualaikum !!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG