Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Ahad, 13 April 2014

Buang iklan dalam blog T_T

Assalamualaikum bloggers sekalian .
Hai , kenapa dengan tajuk aku tu ? " Buang iklan dalam blog !! "
Hahaha . Nak tahu ceritanya ? Jom scroll bawah . :face16:

Begini ceritanya .
Urmmmmmm . . seperti yang korang nampak blog aku ni bukannya feymes dan visitor pun jarang2 je . Macam siput la katakan .
Lepas tu update blog pom jarang2 . Entry pun entah menarik ke tidak . Hahaha .
Lain la kalau blog aku ni pasal tutorial ke, bisnes ke, tips ke, or so on lah .
Blog aku ni macam apa yang sedap tangan aku nak menulis . Huhuhu .

Wait ! Satu lagi, iklan yang aku pasang ni macam rumit la sikit sebab urmm kena tunggu orang click dulu kowt . Lepas tu untung dia pun sikit sbb blog aku ni ... urmmm ... hahahaha ... aku pun xsuka paksa2 orang click ni . Lebih baik aku buang terus . Huhuhu . :cry:

Dan bila diingatkan balik, aku menulis blog ni bukan sebab nk dapat income tapi nak berkongsi cerita aku dengan dunia . Hahaha . Itu lebih baik untuk diri aku . :lol:


Dan kalau korang ada pendapat korang yang ingin dikongsikan boleh la tinggalkan komen ya ? *Ingin tahu juga pendapat orang lain... hehehe.. :face12:

Itu sahajalah coretan ku pada malam ini . Goodnight bloggers ! :face10: 

2 ulasan:

  1. Lol letak je. Nanti kalau tiba-tiba naik ke. Tak rugi pun.

    Well akak pun dulu amik masa 3 tahun untuk earn sampai RM50. Hahaha sadis gilos
    (Now pun still amik masa nak earn. Jangan give up ah)

    BalasPadam
  2. @ Nurhafzhan The Rauf : tq akak for the information ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG