Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Ahad, 5 Mac 2017

Kecantikan : NYX Produk yang Biha beli

Assalamualaikum dan Sawadde ( Hello ) !!!

Hari ni sis nak share pasal kecantikan sekali lagi.
Haaa, semua barang-barang NYX kat bawah ni, sis beli kat Sephora di AEON Klebang, Perak.
Yess !! Sis memang suka gincu matte NYX ni sampaikan sis pakai hanya bila keluar sahaja maksudnya time praktikal atau pergi kelas sis just pakai lip balm Nutrimetics je.

Okay, cuba tengok gambar-gambar yang sis dah upload ni.

Ni semua yang sis beli. Gincu dan Mascara. 
Mahal rupanya even sikit macam ni pun da boleh cecah RM 100 ++


 Yang ni mascara untuk bulu kening. Konon-kononnya nak warnakan jadi koko tapi bulu kening sis dah lebat so.. untuk yang bulu kening nipis tu lagi sesuai la pakai benda ni. 

Gincu 3 in 1 ni tak boleh pilih color yang kat dalam tu. Dia dah memang set macam tu, so korang try and error je la warna tu cantik ke tak.

Selain gambar yang kat atas tu, sis ada beli yang loose jgk 2 batang tapi sis lupa la nak snap gambar tu, yang pasti color Antwerp dan Verdana

Okay, thats all yang sis nak kongsi. 
Kalau ada papew soalan boleh tinggalkan komen atau hantar e-mel atau messenger FB sis.
Tapi messenger FB sis jarang sekali buka so, better e-mel la.

2 ulasan:

  1. bestnya! jemput singgah blog saya http://shafyqahazahar.blogspot.my/

    BalasPadam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG