Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Ahad, 5 Mac 2017

Kecantikan : Produk Shaklee yang Sis guna !

Assalamualaikum dan Helooo !!

Hari ni pulak sis nak share pasal produk Shaklee yang sis guna.
Sis hanya pengguna tapi bukan penjual ye.

Antara produk yang sis sedang guna sekarang ni adalah susu ESP ( Energy Soy Protein ).
Hurmmm, what do u think the taste of it ?
Sesiapa yang dah mencubanya pasti tahu bagaimana rasanya.

Yes, rasa macam soya tu agak kuat.
Nak tau macam mana kena try la sendiri.

Sis guna shaker sendiri sebab shaker Shaklee xde. 

Haaa, sis juga pakai pencuci muka Shaklee ni... memang best tau...
Lembut je rasa kulit muka lepas pakai.
Selain tu, sis makan juga supplement Vitamen E dan B-complex. 
Bagi sis, Vitamen E ni untuk parut dan Vitamin B-complex untuk kekal cergas dan bertenaga.


Okay, sis nak undur diri dulu.
Ada apa-apa boleh tanya sis ya ?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG