Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Rabu, 22 Oktober 2014

Gincu Red Valvet (AVON)

Assalamualaikum ppl !

Okay, skrang aku nak share salah satu alat kosmetik yg aku pakai, lipstik ! 
Actually lipstik ni mmg sgt2 bagus utk bibir. 
First pakai yg sample pun aku da jatuh cinta, then terus follow up beli yg baru.

Lipstik ni kalau pakai pun bibir kita xakan kering sbb dia ada kolagen, vitamin E, Phytol, vitamin C, SPF 15 & 50% bahan melembap.

Warna dia pun menawan. Tak over sgt, tp it depend on bibir pemakai juga. 

Ultra Color Absolute Lipstick 3.6 g 

6 ulasan:

  1. cantiknya warna..tapi saya jenis tak pnd pakai lipstik..tapi serius colour lipstik tu cantik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. serius ? huhu, xpe cuba try match2 color yg sesuai dgn bibir.
      yup, color ni mmg cntik sbb wrna dia xover sgt.

      Padam
  2. suka jugak pkai lipstik..,cuma warna merah ni agk kurg skit la...suka wrna yg lembut :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, sbb wrna merah ni kalau pkai akan nmpak over sikit. huhu, kalau wrna lembut ni nmpak natural, XD

      Padam
  3. tak pernah pakai lipstik. hehe. pakai lip balm je XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakai lip balm pun ok utk elak bibir kering =)

      Padam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG