Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Ahad, 26 Jun 2016

Raya dah dekat katakan...




Assalamualaikum,
Seperti yang kita semua tahu, raya dah nak dekat an ?
That's mean ramai yang tengah sibuk buat biskut raya and kek an ?
So, for me yang tengah cuti semester kat rumah ni amik kesempatan ni nak belajar buat kek !! Yay !! *semangat membara

Actually, aku belajar kek coklat kukus yang paling simple la kut bg yang profesional.
But, for me... untuk first time agak susah jugak la... hahahahaahah..


FYI, kek aku ni rasa (taste) dah okay, but dari segi rupa paras agak fail lah... hahahaha.. 
Ni bukan aku yang perasan tp berdasarkan juri-juri yang mencuba kek aku okay ? 
And, sebab musabab aku belajar buat kek ni nak jadi seorang wanita yang serba boleh ! Haik ! Ganbatte !!! 

Okay, aku xsnap gambar kek aku sebab rupanya agak x cantik, but next time bila dah menjadi, Insya-Allah aku akan snap and share dgn korang eee..
Biasa la first try an ? Jangan lupa sokong aku .. T_T

Deep in my heart, buat kek ni banyak songeh sebenarnya. hehehehe...
But, aku mencuba utk rajin ok ? 

Lepas ni aku nak belajar masak spageti carbonara pulak ! Hehehehe.. 
Bahan-bahan da beli semua... tunggu nak masak je.. 

Okay, thats all. 
Selamat berpuasa guys ! 

2 ulasan:

  1. fuyooo rajinnya dia. kipidap sis. Kalau miza.. miza snap aje sebagai bukti untuk kali pertama mencuba. hee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe, thanks miza.. *shy shy
      next time akak snap pic.. hahaha..

      Padam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG