Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Jumaat, 21 November 2014

Anime : Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Assalamualaikum ! Yosh !
Okay, malam ni aku nak share citer anime yang paling TOP lawak punya !!
And aku confirm korang akan gelak kalau korang faham jalan cerita dia. Hahahaha !

Ok let's start ! Yosh !

First, genre dia.

Genre : Comedy, Romance, School, Shounen

sumber : sini 

Antara part yang paling lawak : XD

sumber : Tumblr



Serius, lawak ! Pada mulanya Chiyo (heroin) malu sebab berbasikal mcm tu. Tapi last-2 dia pula yg ajak Nozaki (hero) ! XD

Next part ni : XD

sumber : Tumblr 

sumber : Tumblr 

Ok, hope u watch it.
Depends on my opinion, I give rate 10/10 also. >_<

9 ulasan:

  1. Cita nih Misaki tak tgok lagi baru tgok part 1 pastu berhenti.. (bukan tak best tapi pergi buat ebnda lain sampailah terlupa) ahahaha XDD

    Misaki suka gila hero dia sbb hero tuh muka dia mcm ahahahaha XD anyway muka dia ada iras Takashi Ouran High School mwehehehe :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, len kali jgn lupa tgk tau ! haha,
      muka hero tu mmg lawak sbb ... urm serius ke sado eh ? hahaha,
      serius kalau lyn anime ni xhenti gelak.. haha. XD

      Padam
    2. hehe :D insyaAllah XD
      ahahaha.. both kowt? ahahaha...
      tgok amv dia pu tak tahan dah :D

      Padam
  2. singgah di kamis petang, lama tak singgah mari, moga baik saja y, salam sihat selalu

    BalasPadam
  3. hai .... Greetings all from me

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. hahahahaha.. kan ?? yg episode special pon dah ada.. tp dlam 15 min kut.. and only 6 ep je... T_T

      Padam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG