Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Sabtu, 15 November 2014

Pemandangan Bandar Pada Waktu Malam

Assalamualaikum ! 
Hai, hari ni aku nak citer pasal favourite aku. Hehe

Urm, skrang ni kan musim hujan. 
Tambahan pula, family aku suka juga keluar malam-2 pergi makan kat kedai.


Apalagi, aku pun menikmati panorama malam di bandar. 
Ya Allah, rasa mcam bahagia je dapat tgk sekeliling. 
Dengan lampu-2 bangunan yang terpasang. 
Suhu waktu malam yang sejuk.
Tengok orang-2 yang duk kat luar.
Kekadang tu rasa macam best juga kalau dpt tahu apa yang diorang tengah buat tu.
Baca fikiran diorang ke. Hahaha. 


Tapi, xpe lah. Tak nak pun. 
Jangan risau.
Next, sambil-2 tu aku duk bayangkan yang aku sedang jenjalan di luar negara. Haha. 


Ok, jgn spoilkan mood aku ok ? 
Suka hati orang la nak berangan pun. Hahaha. 


Dan bila duk dalam kereta (bukan aku yang pandu), lagi lah rasa nak duk lama jer dalam kereta. 
Tak nak balik rumah. 
Nak tengok dunia waktu malam. 
Lagi best kalau waktu tu bulan penuh; cerah. 
Serius, cantik. Subhanallah. Rugi x menikmatinya. 


K, that's all. Bagi korang yang ada favourite day tu, boleh la komen apa yang korang suka. 
Nak tahu jugak ! Hehehe. 

4 ulasan:

  1. ahaha nice... Misaki suka suasana yg ada bintang..

    teringin nak keluar dekat kawasan yang tak busy tanpa orang.. kawasan yg banyak bintang.. sambil baring-baring.. owh my.. luv it..

    tak minat sangat keluar dekat tempat ramai orang.. tambah2 mall, hospital, kedai makan.. owh no... no.. ahahaha XDD

    nak tahu lagi apa yg suka.. suka sangat kalau hari hujan without guruh and kilat or taufan.. rasa tenang je dengar hujan nyanyi.. :)

    hehehe XDD

    BalasPadam
  2. wah, misaki pon minat suasana yg mcm tu jgk !

    kan ? kalau boleh tgk bintang pd waktu mlm mmg best !

    hahaha, nabihah kalau hospital , lagi lah.. rasa scary sikit. hehe.

    plus, skarang ni musim hujan. hope dekat kawasan Misaki xbnjir. ;)
    tmpat bhah urm, xbnjir lg.. Alhamdulillah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah minat.. tapi susah sikit lah.. sebab duduk dengan family so nak keluar tengok-tengok bintang nih mmg hancur lah.. that's why nanti.. kalau ada rumah sendiri nak cari dekat kawasan yg selamat and paling penting tempat yg boleh stargaze XDD

      kan kan kan.. Misaki doa tiap hari takmau sakit and kena masuk hospital.. takut TT^TT

      ha'ah.. aamiin... kat kawasan rumah Misaki tak pernah banjir.. sepanjang dalam ingatan lah... ahahaha.. Misaki cukup takut baru ni sebab taufan dekat kedah.. dekat sangat dgn rumah Misaki.. last-last dia menghala kat kawasan Pendang.. alhamdulillah tapi kena dekat org lain.. rasa bersalah lak cakap tuh TT^TT

      harap-haram tempah bhah tak banjir.. aamiin..

      Padam
    2. Haha, nnti bina rumah yg ada bumbung yg boleh tgk bintang tau! perghh impian bhah jgak tu >_<

      haha, jaga kshatan elok2 jgn bg jtuh skit.

      serius ? nasib baik.. hurm, tp tiada kemalangan jiwa lg yg berlaku. minta-2 dijauhkan semua tu. amin... =)

      Padam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG