Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Sabtu, 15 November 2014

Rotate Video Guna VLC Media Player

Assalamualaikum.
Hai, rasanya aku nak share cara-2 nak rotate video.

Biasanya korang ambil gmbar x tahu pun yg mana betul kan?
Nah, oleh itu korang boleh tgk video dekat bawah ni.
Just 23 SAAT SAHAJA !
K, selamat mencuba !


*FYI, this video not mine. I got it on Youtube. 

3 ulasan:

  1. pernah try benda nih sebab dulu rakam vid apa ntah pastu dia senget.. ahaha XD

    nice tuto :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha, ni pum simple tuto yg Nabihah cari, hahaha. XD

      Padam
    2. :D Misaki tngah cari tutorial nak buat video pakai Vegas je skang nih.. sbb rata-rata Misaki jumpa, tak faham apa yg diorang ajar.. ahaha..

      Padam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG