Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Khamis, 10 Disember 2015

Ilmu : Cara-cara menjawab temuduga dalam Bahasa Inggeris

Assalamualaikum !
Hai, malam ni aku nak share something yang berilmu sikit.

Sebenarnya, INI BUKAN AKU PUNYA.
I found it on Twitter. Someone screenshot from the Facebook and upload on Twitter.
And me !! Upload on Blog.. hehehehe... I nak kongsi dgn uoalls... mana tau esok lusa korang ada nak pi interview an..


Sekian, terima kasih. 

7 ulasan:

  1. You know. I've been through an interview a few months ago. Sepatutnya dalam English, but then aku cakap melayu. Haha hangkang interview XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. so apa yg terjadi lepas tu ?? reaksi penemuduga you mcm mana ? hehehe.. msti terkejut sikit.. XD

      Padam
  2. thanks share.
    benda ni sangat2 la berguna zaman sekarang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome nina...
      i hope so.. ;) wink wink wink .. tehehehe..

      Padam
  3. nice sharing. info yg sangat berguna (:

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. bila dah tiba masa nnti leh prepare.. ;)

      Padam
  4. Dari dulu sampai sekarang i hate interviews.. haha

    BalasPadam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG