Utama MySelf Ilmu My Games My Resepi Hiburan Komik & Novel Kecantikan & Kesihatan

Rabu, 9 Disember 2015

New look for the end of 2015 !

Assalamualaikum !
Hai !
Urmmm, nak citer ni...

Aku plan nak tukar header aku ni bukan kemain lama tau, fikir nak buat itu ini.
Last2 simple je... hahahahahaahaha...
Ni hasil aku edit ni bukan berjam-jam tau... tapi makan hari-hari... isk... isk... isk...
But, it's okay lah. Sekurang-kurangnya simple and beautiful an ? Hehehe... alaaaa... puji la sikit... 

This the older looks :


The new look : 


Hehehehe, saja je tukar... blog pun nak tukar baju baru jugak. Hahahaha.

Alhamdulillah, cuti sem selama sebulan ni, aku ada masa nak luangkan dengan blog kesayangan ni... 
So, any question u can e-mail me.. :)

Sekian, terima kasih. 

1 ulasan:

  1. Hihi blog pon kena tukar baju gak,yan pon ikod mood kalau dh bosan dgn design lama,tukar pulak design baru tapi semua bergantung pada mood laa jugak hehe..Btw simple tapi cantek sedap mata memandang blog ni..teruskan berblogging eh :D

    BalasPadam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG