Utama Ilmu Komik & Novel Hiburan Kecantikan & Kesihatan My Resepi

Sabtu, 12 Disember 2015

Myself : FlashBack the moment in KSKB SAS

Assalamualaikum ! 
Hai ! hurmmm, looks like my holiday has been decreasing so fast !!! Isk ! Isk ! Isk !
I have a few days more at home.. untuk ternak lemak ni... hehehhehehe... 
BTW, cantik an tarikh hari ni ? 12 Disember 2015 a.k.a 12.12.2015 .

Hurm, aku study kat Kolej Sains Kesihatan Bersekutu, Sultan Azlan Shah, Perak. 
So far, ni lah first time aku belajar jauh.. dari tempat kelahiran aku la.. 


Gambar ni last day hari orentasi... seyesly... i really dislike the orientation day... 
It makes me don't have time to relax... and i have to eat faster (coz aku makan memang slow) so i hate eat faster... feel like my stomach can't digest food properly... hurmmmmm... i hate it... 
that time i really hope that time goes faster...  


Gambar ni, event apa ee... lupa la pulak... urmmm tp tu la semua nya bilangan kami as a student penolong pegawai farmasi.. tu yang ada kat kolej la.. ada jugak yang praktikal... so xde kat kolej...
selama setahun aku kat sini.. Alhamdulillah, aku bersyukur... aku dapat kenal dgn ramai kawan... ilmu.. pengalaman... and semua lah... 

okay, if ada yang kenal-kenal tu jangan lupa tegur-tegur ee..
okay thats all..

Sekian, terima kasih.

10 ulasan:

  1. cuti dah nak habis. sobsss. need more holiday

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha, menangis x berlagu la kita an ? T_T

      Padam
  2. T_T i can feeel uu sbb cuti qila pun dah nak habis ugggh

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ? terima kasih kerana memahami.. T_T
      badan ni ase berat je nak tggal umah.. hahahaha

      Padam
  3. Hai :) nak tanya, minggu orientasi pakai baju kurung ke baju akan disediakan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai ;)
      pakai baju orientasi yg dia akan sediakan..
      bwk lah kasut sport..

      Padam
    2. yeay!! senang sikit! hihi. tq wan nabihah :*

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Terima kasih sudi komen ! =)
Untuk pertanyaan lebih lanjut, boleh email ke wnabihah95@yahoo.com atau direct message ke FB Nabihah Malek BLOG